masterclass wijn

Meld u aan voor een masterclass wijn en steun Epe klimt voor Water! Wees er snel bij, want vol=vol!

 

Wijnkoperij Kroese neemt u mee op ontdekkingsreis in de wereld van de wijnen. Gedurende deze informatieve, maar zeker ook gezellige avond leert u wijnen analytisch te beoordelen en te proeven. Daarnaast krijgt u uitleg over hoe wijn wordt gemaakt, hoe etiketten gelezen kunnen worden en waar u zoal op moet letten als u wijn koopt. Ook wordt uitgebreid ingegaan op het combineren van wijnen met gerechten. Kortom, alle vragen waar u als wijnliefhebber mee zit, komen tijdens deze cursus aan bod.

Naast het theoretische deel wordt veel aandacht besteed aan het proeven van wijnen. Zo zullen er minimaal 8 wijnen geproefd worden. De avond is te volgen voor wijnliefhebbers zonder voorkennis. Na deze masterclass zult u gegarandeerd nog meer genieten van uw glas wijn.


Datum: 22 september (maximaal 15 personen)

Tijdstip:  van 20.00 uur t/m 22.30 uur

Locatie:  Wijnkoperij Kroese, Hoofdstraat 147, Epe

Kosten: € 37.50 (dit gehele bedrag komt ten goede aan “Epe klimt voor water”)!!!


Wilt u zich aanmelden? Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in of mail naar stevengeerts89@gmail.com. Het is ook mogelijk om u met meerdere personen tegelijk aan te melden!


Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.