in-de-wandelschoen-van-cor

In de wandelschoen van – Cor Schotte

In deze vijfde editie van de rubriek ”in de wandelschoen van”, stellen wij u voor aan onze deelnemer Cor.


Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Cor Schotte, 59 jaar oud, getrouwd en samen hebben we 4 kinderen en nu nog 4 kleinkinderen. We wonen in Berkel en Rodenrijs en ik ben bouwkundige. Wij komen ± 25 jaar in Epe op vakantie en via onze jongste dochter zijn we in aanraking gekomen met Stichting Kenya Kinderen.

Zij is nu 3x bij het weeshuis geweest en we hebben ook 2 kinderen van het weeshuis die wij sponseren. Vroeger heb ik in Oostenrijk een huttentocht gedaan en het beklimmen van een berg stond nog op mijn lijstje. Vorig jaar zijn mijn vrouw en ik meegegaan naar Maai Mahiu en hebben wij 10 dagen in het dorp bij een lokaal gezin doorgebracht.

Kinderen moeten, ongeacht de locatie waar hun wiegje staat, de toekomst hebben en niet als taak hebben om water te halen en daardoor niet naar school kunnen.

Thuiskomen zal ook apart worden want terwijl ik in Kenia ben om te klimmen voor het project Epe klimt voor water zal ons 5e kleinkind zich aanmelden.


Cor, laat je in een reactie op dit bericht even weten wie we de volgende keer gaan voorstellen?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.