in de wandelschoen van Piter

In de wandelschoen van – Piter Braaksma

In deze derde editie van de rubriek ”in de wandelschoen van”, stellen wij u voor aan onze deelnemer Piter.


Ik ben Piter Braaksma, 57 jaar en getrouwd met mede-klimster Diana en wij wonen alweer zo’n 20 jaar in Epe.  In het dagelijks leven ben ik werkzaam als technisch adviseur bij EWZ adviseurs, een bedrijf dat ik enkele jaren geleden samen met 4 partners  heb opgericht, een stap waar ik nog elke dag blij mee ben.

Techniek in de breedste zin heeft, mijn grote interesse, vooral de technische ontwikkelingen door de eeuwen heen en hoe die onze huidige manier van leven mogelijk hebben gemaakt.

Schoon drinkwater zorgde 150 jaar geleden ook in Nederland voor een enorme verbetering van de volksgezondheid. Een project zoals Epe klimt voor water steun ik daarom graag, het is een verbetering voor de lange termijn en hier komt iedere euro op de goede plek terecht.

Het beklimmen van Mount Kenia is voor mij een grote uitdaging, zelf ben ik meer een “watermens” en zou ik niet zo snel op dit idee gekomen zijn om een berg te gaan beklimmen, ik stap dus ver buiten mijn “comfort zone” Ik ben benieuwd hoe het ons zal vergaan.


In de volgende editie van deze rubriek stellen wij u voor aan Janet.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.